I vilka länder finns Google for Jobs tillgängligt?

Som de flesta vet har Google for Jobs funnits på Sverige sedan - och du kan publicera jobb där med SEO for Jobs nästan lika länge. Men hur är det med andra länder?

Prova nu

Google for Jobs är redan tillgängligt i de flesta länder i världen (se den officiella listan från GoogleFörteckningen är ännu inte helt uppdaterad). Detta innebär att sökmotorjätten utökar sitt senaste verktyg och förmodligen kommer att nå toppen av marknaden.

I den här artikeln diskuterar SEO for Jobs Google for Jobs internationella resultat och deras egen expansion på den internationella marknaden. Den visar i vilka länder du nu kan placera jobbannonser på Google for Jobs med den tyska leverantören.

Snabb påminnelse: Vad är Google for Jobs och SEO for Jobs?

Google for Jobs har blivit världens största platsannons. På Googles söksida visas jobb som motsvarar sökfrågan och som du kan söka med ett enda klick. Google for Jobs är i princip gratis för företag. Om de tekniska kraven på företagets egen webbplats är uppfyllda kan Google själv hitta platsannonserna med hjälp av en algoritm och lista dem på Google for Jobs. Detta ger naturligtvis Google for Jobs en klar fördel för företag, eftersom de flesta jobbannonser tar ut betydande avgifter för sina tjänster. Men vad händer med de företag som inte kan uppfylla de tekniska kraven?

SEO for Jobs har antagit denna utmaning. SEO for Jobs är den första tyska leverantören som specialiserat sig på Googles jobbpanel, och SEO for Jobs lägger ut jobbannonser på Google for Jobs på ett kostnadseffektivt sätt och med användarvänlig administration. Det krävs inga ingrepp på webbplatsen för detta. Mer information om Google for Jobs finns här.

Nu är frågan: Hur kan företag från andra länder dra nytta av Google for Jobs med SEO for Jobs?

Google for Jobs internationellt

Som vi nämnde i början finns Google for Jobs redan i många länder, men det betyder naturligtvis inte att det har samma närvaro och betydelse i alla länder. Enligt Google Trends ligger andelen sökfrågor som innehåller Google for Jobs för närvarande på första plats i Pakistan. Det som är slående här är att Indien, Förenade Arabemiraten, Sydafrika och Irland, som alla ligger mycket nära varandra på första plats, bara har hälften så mycket sökintresse som Pakistan. USA och Storbritannien har också proportionellt sett många sökningar på Googles platsannonser.

På kartan över Google Trends kan du se de olika regionerna där sökintresset för Google for Jobs är störst. (Siffrorna visar endast den relativa fördelningen av sökningarna).
På kartan över Google Trends kan du se de olika regionerna där sökintresset för Google for Jobs är störst. (Siffrorna visar endast den relativa fördelningen av sökningarna).

Även om Google for Jobs har funnits tillgängligt i många europeiska länder i några månader nu väntar den stora rusningen fortfarande enligt Google Trends. Det kan bero på att vissa funktioner i Google for Jobs inte läggs till förrän senare i vissa länder. Nya funktioner kommer troligen att lanseras främst i engelskspråkiga länder innan de blir allmänt tillgängliga. Det är vad som hände med till exempel. Funktion för hemmakontorsom lanserades i Tyskland tidigare i år. Och det är samma sak nu med Google for Jobs nya funktion: lönejämförelsen. Om du går in på Google för Jobs in English kan du se en lönejämförelse för vissa jobbannonser. Den här funktionen är ännu inte tillgänglig i Tyskland, men vi räknar med att den kommer att komma till oss under de närmaste månaderna.

Här kan du se funktionen "lönesammanställningar" på Google för jobb.
Här kan du se funktionen "lönesammanställningar" på Google för jobb.

Sammanfattningsvis kan man säga att Google for Jobs finns på många platser och att det säkert kommer att öka i närvaro.

SEO för internationella jobb

SEO for Jobs har anpassat sig till Google for Jobs och är nu även internationellt representerad och erbjuder därför även utländska företag att lägga ut sina platsannonser på Google for Jobs. SEO for Jobs kan visserligen ännu inte vara representerat i cirka 120 länder som Google for Jobs, men leverantören finns allt oftare på den europeiska marknaden.

Länder

Företag från följande länder kan nu lägga ut sina jobbannonser på världens största platsannonser med hjälp av SEO for Jobs:

Tjänster

Webbplatserna är tillgängliga på respektive nationella språk och SEO for Jobs team är tillgängligt med en engelsktalande Stöd tillgängliga när som helst. På samma sätt är Priser erbjuds i respektive nationell valuta.

En vanlig fråga som förmodligen dyker upp är om tjänsterna och förmånerna ändras när du använder tjänsten från ett annat land. Ett mycket tydligt svar: Nej! På samma sätt som Google for Jobs inte förändras på något sätt (med undantag för nytillkomna funktioner), är det inte heller någon skillnad i användningen av SEO for Jobs.

Alla tjänster som erbjuds av leverantören i Tyskland kan också användas i alla andra länder.


Så vad väntar du på? Börja nu med SEO för jobb och lägga upp dina jobbannonser på Google för jobb.

Vill du prova Google för jobb? Skapa ett kostnadsfritt konto nu.

Samråd utan förpliktelse

Vi hjälper dig gärna med råd och stöd för att lista dina jobbannonser på Google for Jobs och utnyttja deras fulla potential.

Patrick Schmidt
Expert på Google-jobb
Få icke-bindande råd nu. Vi ringer också gärna upp dig - skriv bara ett kort meddelande.
Begär en återkallelse
Alla uppgifter överförs krypterade.

Det fungerade

Vi återkommer till dig senast på Om det är mer brådskande kan du nå oss på följande adress +1 (805) 324-7981 nås.

Registrera dig gratis

Skapa ett kostnadsfritt konto nu och skapa din första jobbannons utan några förpliktelser.

Patrick Schmidt
Expert på Google-jobb
Få en icke-bindande konsultation nu.
Registrera dig gratis
Alla uppgifter överförs krypterade.

Gratis kontroll

Kontrollera på några sekunder om dina jobbannonser är redo för Google for Jobs.

Grattis! Du är redan utmärkt förberedd för Google for Jobs.
Kontrollera nu
Alla uppgifter överförs krypterade.

Testresultat

Förhandsgranskningen är laddad ...
Visa resultatet
Tillgänglighet
En bra start. Din platsannons är lätt tillgänglig med en laddningstid på sek.
Tillgänglighet
Kontrollera länken , eftersom den inte är tillgänglig.
Innehållet är läsbart
Grunden har skapats. Innehållet i platsannonsen är maskinläsbart.
Innehållet är läsbart
Eftersom länken inte är tillgänglig kan vi tyvärr inte kontrollera om innehållet är läsbart.
Redo för Google för jobb
Grattis - jobbannonsens schemadata är tillgänglig. Detta gör det möjligt för Google for Jobs att lista platsannonsen.
Redo för Google för jobb
Din platsannons är inte redo för Google för jobb. Förbered dig nu
Redo för Google för jobb
Eftersom länken inte är tillgänglig kan vi inte kontrollera om det finns matchande schemadata.
Jobbsökare tillgängliga
En bra start. Jobbannonser för "" söks aktivt av intresserade på Google for Jobs.
Publicering möjlig
Det är möjligt att publicera platsannonser i avsnittet "".
Registrera dig nu
Skapa ditt konto nu och få 10 % rabatt på alla paket. På så sätt kan du dra full nytta av potentialen hos Google for Jobs.
' tillbaka
Alla uppgifter överförs krypterade.
Gratis arbetsgivarprofil
Skapa din arbetsgivarprofil nu utan förpliktelser och utan kostnad.
Nästa ...